Onze collega's getuigen

Emre Durmus

Technieker bij Jacobs Lokeren

"Hey, ik ben Emre. De jonkie van de techniekers bij Jacobs. Ik ben gestart bij Jacobs als stagiair in 2015. Voor het einde van mijn stage kreeg ik al een contract aangeboden om vast aan de slag te gaan als onderhoudstechnieker in Lokeren. Mijn eerste werkdag was op 30 juni, de dag na mijn laatste schooldag. Het is leuk om op 21-jarige leeftijd al zo veel vertrouwen te krijgen van mijn collega's. Ondertussen ben ik ook al doorgegroeid tot gecertificeerd hersteltechnieker."

Robby Van der Aa

Service Coördinator Vans & Trucks bij Jacobs Sint-Niklaas

"Hallo, ik ben Robby. Ik werk nu bijna 15 uitdagende en aangename jaren bij Jacobs in Sint-Niklaas. Mijn job bestaat erin om de front- en backoffice van onze Vans & Trucks afdeling aan te sturen en te ondersteunen waar nodig. Met een top team van 8 mensen, en heel wat techniekers uiteraard, staan wij elke dag in om de klanten die beroep doen op onze service, van de beste zorgen te voorzien. Ik heb al een hele weg afgelegd binnen het bedrijf. Van Parts medewerker naar back office medewerker tot Service Advisor en ten slotte Service Coördinator. Elke dag leer ik nog iets bij."

Anthony De Boey

Back office medewerker bij Jacobs Lokeren

"Hoi, mijn naam is Anthony. Ik werk op onze vestiging in Lokeren als back office medewerker Cars & Vans. Ik beschrijf mijn job altijd als de tussenpersoon tussen het magazijn en de werkplaats. Ik zoek, samen met mijn collega Koen, alle onderdelen en tussenstukken die de techniekers nodig hebben om hun werk goed te doen. En we zorgen ervoor dat alles hier op tijd is natuurlijk! Drie jaar geleden ben ik Bij Jacobs gestart als tijdelijke medewerker voor het magazijn, en nu zit ik hier! De sfeer bij Jacobs zit steeds goed, maar dit hangt ook een groot deel van jezelf af. Ik vind het super om in een bedrijf te werken met zo'n familiale sfeer."

Elke De Schrijver

Marketing & Sales Support Manager

"Hallo, mijn naam is Elke. Ik ben verantwoordelijk voor de verkoopsondersteunende diensten bij Jacobs, zoals de administratie en de marketing. Ik kan daarbij rekenen op een team van 7 enthousiaste medewerkers! 17 jaar geleden ben ik recht van de schoolbanken bij Jacobs begonnen als administratief medewerker. Een echt groentje was ik :). Ik vind het super om mensen te coachen en hen te zien groeien in hun functie. We hebben echt een hecht team. We kunnen hard werken, maar er kan altijd een lolletje af. "